Mette Frederiksen: Jeg bliver ikke holdt udenfor

Mette Frederiksen fastholder, at hun bakker op om regeringens tanker om at sænke selskabsskatten.

Mette Frederiksen: Jeg bliver ikke holdt udenfor

Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) blev holdt udenfor af statsminister Helle Thorning-Schmidt (S), finansminister Bjarne Corydon (S) og økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R), da indholdet i vækstpakken skulle besluttes.

Det skriver Ekstra Bladet tirsdag, hvor avisen sammen med Jyllands-Posten samtidig erfarer, at Mette Frederiksen er imod at sænke selskabsskatten, som bliver en del af konkurrenceevnepakken, som fremlægges tirsdag formiddag.

Men beskæftigelsesministeren afviser over for TV2 News, at hun er blevet holdt udenfor.

- Nej, det er jeg ikke. Men det er meget naturligt, at det er de økonomiske ministre, der sidder med hovedansvaret for sådan en pakke. Jeg har selvfølgelig været fuldt informeret, siger Mette Frederiksen til TV2 News.

- Og jeg bakker fuldt ud op om den her plan. Tag ikke fejl: Er der én ting, jeg er interesseret i som beskæftigelsesminister, så er det at skabe job, siger hun.

Mette Frederiksen fastslår igen, at hun ikke mener, at erhvervsskattelettelser alene kan skabe job. Og at det heller ikke er et sådan forslag, regeringen fremlægger .

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst