Meyer på den anden side

Ishockeysæsonen indledes med lokalopgør både fredag og lørdag

Nicolai Meyer skal nu prøve at møde Frederikshavn i et lokalopgør. Foto: Sarah Würtz

Nicolai Meyer skal nu prøve at møde Frederikshavn i et lokalopgør. Foto: Sarah Würtz

AALBORG:Nicolai Meyer skal huske at finde vej til det rigtige omklædningsrum, når ishockeysæsonen i Metal Ligaen fredag aften indledes med et lokalopgør i Gigantium Isarena.

Nærmest hele karrieren har han spillet i Frederikshavn, men i denne sæson er han skiftet sydpå og tørner nu ud for piraterne.

- Et lokalopgør er selvfølgelig altid specielt, men der er ikke nerver på som sådan. Det er altid en fed kamp at deltage i, og så er det selvfølgelig ekstra specielt, når jeg nu har spillet hele min karriere i Frederikshavn. Men frem for alt glæder jeg mig bare til at komme i gang med sæsonen for alvor efter en lang opstart, siger Nicolai Meyer.

Lokalopgørene mellem Aalborg og Frederikshavn er noget af det mest intense i dansk ishockey, og derfor har Nicolai Meyer da også skullet finde sig i en smule drilleri efter skiftet til Aalborg.

Blandt andet præsenterede træner Jens Nielsen ham til onsdagens spillerpræsentation med følgende sætning: Nicolai Meyer er jo fra Frederikshavn, og derfor har han ingen venner. Så derfor har han købt en guldfisk.

- Ja, han synes vist, at det med fisken er ret morsomt. Men generelt synes jeg, at de har taget utroligt godt imod mig alle sammen, og det er nogle meget flinke fyre. Der er lidt drilleri, men det er ikke mere, end jeg kan klare, griner Nicolai Meyer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.