MGP-aften med højt humør

Masser af pizza, humør og musik til børnene ved MGP-arrangementer i Vester Hjermitslev og Saltum

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

JAMMERBUGT:Såvel Saltum og Vester Hjermitslev afholdt MGP-aften for børn lørdag aften.

For at det ikke skulle ende med at blive en konkurrence byerne imellem, valgte de at opdele arrangementerne, så de ældste (4.-7. klasse) var i Saltum og de yngste (0.-3.) klasse var i Vester Hjermitslev.

Der var god opbakning til begge arrangementer. I Vester Hjermitslev valgte flere end 100 børn, heriblandt 20 børn fra asylcenteret at være med til fest i Lunden, byens forsamlingshus. Der blev spist, hygget, danset og snakket og flere end 400 pizzaer blev fortæret. Lyd og lys var sikret - både til disco - og til storskærm i store sal, så børnene kunne se den jævnaldrende Flora Ofelia på blot ni år vinde DR’s MGP-show.

Børnene fik alle serveret festlige velkomstdrinks og der var mange frivillige til at bakke op om arrangementet.

- Det er super, at vi stadig har viljen til at både arrangere og støtte op om arrangementer som denne dejlige aften, siger Kirsten Birke Lund, der var en af de frivillige.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.