Michael Bruun tilbage til Mors-Thy

Den tidligere landsholdskeeper skal være konsulent i den kommende sæson

Michael Bruun skal i næste sæson guide og vejlede Mors-Thys målmænd. Arkivfoto: Diana holm <i>Foto: Diana Holm</i>

Michael Bruun skal i næste sæson guide og vejlede Mors-Thys målmænd. Arkivfoto: Diana holm Foto: Diana Holm

NYKØBING MORS: 1. juli vender Mors-Thy Håndbolds tidligere landsholdsmålmand Michael Bruun tilbage til håndboldligaklubben. Det bliver i en rolle som konsulent for klubbens målmænd.

- Vi ser det som et kæmpe scoop. Michael er det ypperste, når vi snakker målmandstræner i Danmark, og det vil helt sikkert være med til at rykke vores målmænd hurtigere i den rigtige retning. Samtidig har vi set det som et must at få mere fokus på målmændene. Vi har jo aldrig decideret haft en træner/konsulent koblet på vores målmænd over en hel sæson, så det er endnu et skridt i den rigtige retning, siger sportschef Lars S. Nielsen i en pressemeddelelse.

Michael Bruun stopper til sommer som assistenttræner i Team Tvis Holstebro, for blandt andet at få en noget større rolle for de danske målmandstalenter i DHF-regi.

- Jeg glæder mig helt vildt til at hjælpe min tidligere klub med at udvikle målmændene. Der er unge spændende talenter på vej nedefra, og forhåbentlig klubben tilknyttet nogle målmænd, som jeg kan være med til at rykke et niveau eller to op i løbet af sæsonen, siger Michael Bruun.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.