Michael Jackson hjemsøger familien

Den afdøde poplegende lever stadig videre i hjertet og musikken hos den efterladte Jackson-familie, der tager den afdøde sanger med på råd.

Selv om det til juni er seks år siden, at musiklegenden Michael Jackson døde som 50-årig efter et tragisk hjertestop, lever han stadig videre i musikken.

Sådan har familien til den afdøde "King of Pop"-sanger det, fortæller Jackson-broren Tito til avisen The Mirror.

- Jeg føler, at hans ånd er her hele tiden - især når jeg optræder live på scenen med vores andre brødre, forklarer 61-årige Tito Jackson.

- Man kan mærke ånden hele tiden, og det er en rar følelse, for Michael var en varm, glad og kærlig person. Det er en meget beroligende følelse, understreger broren, der stadig får gode råd med på vejen fra sin afdøde supersyngende lillebror.

- Jeg har tidspunkter, hvor jeg lige så stille og roligt snakker med ham. Så stiller jeg ham spørgsmål som eksempelvis, hvad jeg dog skal gøre, siger Tito Jackson, der med Michael Jacksons hjælp som regel finder svaret.

En obduktionsrapport har fastslået, at Michael Jackson døde som følge af en dødelig mængde af præparatet Propofol. Jacksons personlige læge blev idømt fire års fængsel for dødsfaldet, der efterlod verden i sorg og chok.

Særligt Jacksons dengang 11-årige datter holdt en rørende tale til sin afdøde far.

- Lige siden jeg blev født har far været den bedste far, man kunne forestille sig. Jeg ville bare sige, at jeg elsker ham så højt, sagde datteren til mindeceremonien.

Ud over datteren Paris efterlod Michael Jackson sig også to sønner.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.