Michael Jacksons datter bliver mobbet

Den afdøde sanger Michael Jacksons datter, Paris Jackson, bliver mobbet, efter hun er startet i skole.

Michael Jacksons datter bliver mobbet

Popkongen Michael Jacksons 14-årige datter, Paris Jackson, fortæller, at hun bliver mobbet, efter hun er begyndt at gå i skole. Men hun slår fast, at det ikke skal ødelægge hendes humør.

Det skriver hjemmesiden Female First.

Før Michael Jacksons død blev Paris og hendes to brødre, Michael på 15 år og 10-årige Prince Michael den anden, bedre kendt som Blanket, undervist hjemme. Men da faderen døde af en overdosis i 2009, blev det besluttet, at de tre børn skulle starte i skole.

- Folk prøver at mobbe mig, men det virker ikke altid. Jeg bliver mobbet i skolen og nogle prøver at mobbe mig i cyberspace. De prøver at gøre mig ked af det med ord, men det virker ikke altid, fortæller Paris i et interview til Oprah Winfrey.

Den unge teenager, der samtidigt forsøger at få en skuespilkarriere op at stå, synes, at det har været svært at blive en del af skolelivet. Hun indrømmer, at hun har svært ved at finde nye venner, fordi hun ikke ved, om de kun snakker til hende, fordi hun er kendt.

- Hvis jeg føler, at nogen er falske overfor mig, så skubber jeg dem væk, fortæller Paris.

Under interviewet fortæller Paris også, at hendes afdøde far ønskede, at de tre børn skulle have så meget sjov i deres hverdag som muligt. Det var især, fordi Michael Jackson ikke selv nåede at være barn på grund af den tidlige start på hans karriere.

- Han sagde til os, at da han var barn, havde han ikke rigtig nogen barndom. Han sad altid i et studie og sang, mens de andre børn var ude at lege. Han ville have, at vi skulle have en barndom, konstaterer datteren.

Paris og hendes brødre bliver nu forsøget og passet af Michael Jacksons mor, Katherine Jackson.

/ritzau/