Michael Jakobsen til FCK

Skiftet kan måske betyde beløb til AaB

Michael Jakobsen spillede 54 kampe i AaB.Arkivfoto

Michael Jakobsen spillede 54 kampe i AaB.Arkivfoto

AALBORG:Den tidligere AaB´er Michael Jakobsen på vej til FC København. Hans spanske klub, UD Almeria, bekræfter torsdag på sin hjemmeside, at klubben er blevet enig med de danske mestre om en transfersum og et skifte.

Derfor er der nu blot det lægetjek, som Michael Jakobsen er rejst til København for at foretaget, samt hans personlige betingelser i vejen for et skifte, og den tidligere AaB´er har oplevet en karriere ind og ud af banen i det spanske.

Muligt afkast

Et skifte kan muligvis give AaB et afkast.

Ihvertfald har superligaklubben lavet en videresalgsklausul ved Michael Jakobsens skifte til Almeria i juli 2010.

- Vi har indgået en aftale med Almeria om, at hvis de sælger ham videre for et vist beløb, så skal vi have noget af det, oplyser AaB-direktør Lynge Jakobsen.

- Men jeg har ikke de store forventninger. Jeg er ude i en gættekonkurrence, men Almeria har formentlig ikke fået mere fra FCK, end spanierne betalte os for Michael Jakobsen, tilføjer han.

Særlige betingelser

Som regel er videresalgsklausuler nemlig strikket sådan sammen, at de kun udløser betaling, hvis den købende klub indkasserer en fortjeneste på et senere videresalg af spilleren.

I første omgang var Michael Jakobsen lejet ud i et år til den spanske klub, som efter NORDJYSKEs oplysninger betalte sidste rate i en overgangssum på ialt en million euro 1. juli 2011.

Lynge Jakobsen vil dog ikke kommentere dette beløb.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.