Michael Knudsen har nydt godt af landsholdspause

Han var udkørt efter OL. Men efter en pause fra landsholdet er Michael V. Knudsen tilbage med ny energi.

Michael Knudsen har nydt godt af landsholdspause

Michael V. Knudsen er tilbage på landsholdet og har atter lysten til at spille håndbold, efter han har haft en pause fra den rød-hvide trøje.

- Det, jeg har fået ud af pausen, er, at jeg ligesom har fået tømt hovedet og fået glæden til at spille håndbold tilbage samt fået sat nogle nye målsætninger. Hvis du har dem, så er du også klar til at give dig 110 procent.

- Det har jeg lettere ved nu. Men det havde jeg omvendt slet ikke i efteråret. Der var det hele bare fuldstændig kørt i sort for mig, siger den 34-årige stregspiller.

Michael V. Knudsen, der til daglig spiller i den tyske storklub SG Flensburg-Handewitt, meldte fra til VM-slutrunden tilbage i januar, fordi klubben vurderede, at det ellers ville gå ud over hans spil i forårets kampe i den tyske Bundesliga.

Men Knudsen erkender også, at han var udmattet ovenpå OL-slutrunden i London i august.

- Jeg havde været med til en EM-slutrunde og OL. Det hele var bare presset sammen og kogte for mig.

- Jeg kunne slet ikke finde ud, hvad det egentlig var, jeg ville. Om jeg egentlig havde lyst til at spille på landsholdet?

- Og så er det bedre at sige fra, hvilket jeg havde svært ved at se, hvorfor jeg snakkede med klubben om det.

- Til sidst blev vi enige om, at det var det rigtige at gøre. Det var en sindssyg svær beslutning, men her bagefter kan jeg se, at det var det helt rigtige at gøre, siger han.

Fredag aften vendte Michael V. Knudsen tilbage i den rød-hvide trøje, da Danmark spillede EM-testkamp mod Polen i Jyske Bank Boxen i Herning.

Og det bliver stort at spille EM-slutrunde på hjemmebane til januar, forventer han.

- Det bliver vanvittigt spændende og noget af det største på dansk grund.

- Jeg har aldrig prøvet at spille en slutrunde på dansk grund, men jeg har set, at når damelandsholdet har spillet på hjemmebane, så har det været stort.

- Så jeg er ret sikker på, at Danmark vil eksplodere i en kæmpe fest til januar. Og for mig som håndboldspiller er det noget, jeg rigtig gerne vil prøve, siger Knudsen.

EM afholdes fra den 12. til 26. januar 2014.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst