Michael Laudrup: Vi blev slagtet

Swanseas danske manager bruger ingen undskyldninger for 5-0 nederlaget til Liverpool

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Liverpools Luis Suarez i boldkontrol. Foto: AFP/Lindsey Parnaby

LIVERPOOL:Michael Laudrup havde en forfærdelig søndag eftermiddag, da den danske manager kunne se sit Swansea-mandskab tabe med 0-5 på udebane til Liverpool.

Specielt indledningen på anden halvleg, hvor Liverpool scorede tre mål til 2-0, 3-0 og 4-0 på 10 minutter, var ikke nogen fornøjelse at overvære fra sidelinjen.

- Det var et mareridt. Vi blev slagtet ude på banen.

- I første halvleg var vi fortsat med i kampen, men det er forfærdeligt at give tre mål væk på den måde i starten af anden halvleg. Vi må sige undskyld til vores fans, siger Michael Laudrup til BBC.

Danskeren havde valgt at spare flere af sine profiler, blandt andre topscoreren Michu, på grund af næste uges finale i Capital One Cuppen mod Bradford. Men det forklarer ikke holdets nedsmeltning, mener han.

- Jeg ville holde nogle få spillere uden for, men det er ikke nogen undskyldning. Vi kunne have tabt 0-10. Det er vores allesammens skyld startende med mig selv og spillerne, siger Laudrup.

- Michu og Ashley Williams var ikke på banen på grund af finalen, men vi havde flere gode spillere på banen. I de seneste to og en halv måned har vi også skiftet meget ud, og vi har stadig holdt niveau, mener danskeren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.