Michael Mørkøv er ubekymret trods pres fra lillebror

Den ene halvdel af par nummer syv mener, at han og Alex Rasmussen har fint styr på begivenhederne i Ballerup.

Par nummer syv med Alex Rasmussen og Michael Mørkøv fører fortsat seksdagesløbet i Ballerup Super Arena efter søndagens jagter, men parret presses af to par, der er på omgangshøjde.

På tredjepladsen er der også dansk islæt, eftersom Michael Mørkøvs lillebror, Jesper Mørkøv, indtager denne placering sammen med sin tyske makker, Christian Grasmann.

Michael Mørkøv er dog ikke bekymret over truslen fra hverken lillebror eller tyskerne Marcel Kalz og Leif Lampater, der ligger nummer to.

- Jeg føler stadig, at vi har kontrol over begivenhederne.

- Det var ikke nødvendigt at bruge ekstraordinært mange kræfter her under søndagens program, og uden at det skal lyde overlegent, synes jeg, at vi slap rimeligt let fra denne del af opgaven, siger Michael Mørkøv ifølge politiken.dk.

Han og Alex Rasmussen fører med 265 point. Leif Lampater/Marcel Kalz har 216 point på andenpladsen, mens Jesper Mørkøv/Christian Grasmann har 185 point.

- Lampater og Kalz skal bestemt ikke undervurderes, og det bliver nok først og fremmest dem, vi skal slås med om sejren, siger Michael Mørkøv.

Seksdagesløbet i Ballerup slutter om to dage.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden