Michael Nielsen: Bundniveauet skal op

Jammerbugt-veteranen har ikke opgivet håbet om slutspil

Claus Jensen
Jammerbugt FC ramte både overligger og stolpe mod Vejgaard, men Michael Nielsen (med bolden) anerkendte efter kampen bundholdets sejr. Arkivfoto: Henrik Bo
Aalborg 9. oktober 2016 11:05

AALBORG: Skuffelsen lyste ud af øjnene på Michael Nielsen, da han som en af de første havde overstået det obligatoriske bad og kom ud af gæsternes omklædningsrum i Vejgaard.

- Det var fortjent nok, at Vejgaard vandt. Jeg synes ikke, at vi præsterede godt nok. Vi manglede noget vindermentalitet, så en cadeau til dem med den første sejr. De vandt de fleste dueller og andenbolde, lød det ærligt fra den tidligere Vendsyssel FF-spiller.

Med en sejr kunne Jammerbugt FC have spillet sig op blandt de fire hold, der til foråret skal spille kvalifikation til 1. division. Men efter to flotte sejre kom de ned på jorden mod bundholdet.

Kas spille meget bedre

- Jeg synes, vi underpræsterede i den her kamp. Det gjorde vi iøvrigt også i sæsonens første kamp mod Vejgaard. Vi skal arbejde på at hæve vores bundniveau, for vi ved, at vi kan spille meget bedre end det her. Når vi rammer vores topniveau, kan vi matche alle i rækken, fastslog Michael Nielsen.

Det beviste Jammerbugt netop for en uge siden, da topholdet Thisted FC blev besejret. Derfor blev nederlaget til Vejgaard et ekstra stort antiklimaks.

Nu må Jammerbugt FC bide negle i de sidste fire spillerunder. Efter lørdagens runde er der nu et gab på fire point op til de sjove pladser.

- Vi skal bare lade være med at kigge på den tabel og så fokusere på den næste kamp, fastslog den offensive midtbanespiller.

Jammerbugt FC får chance for oprejsning på lørdag, når Odder gæster Jetsmark Stadion.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...