Michael Rasmussen: Min sag mod Rabobank er blevet bedre

På trods af Michael Rasmussens dopingindrømmelse hans sag mod Rabobank blevet bedre, mener eks-rytteren.

Michael Rasmussen: Min sag mod Rabobank er blevet bedre

Den tidligere cykelrytter Michael Rasmussen har erkendt at have taget doping fra 1998 til 2010, men indrømmelserne forværrer ikke danskerens erstatningssag mod Rabobank.

Det mener Michael Rasmussen i hvert fald selv, fordi flere af hans tidligere holdkammerater på Rabobank-holdet har stået frem med dopingindrømmelser.

- Sagen kører videre, men den har selvfølgelig fået en ny drejning. Rabobank og jeg har haft en stiltiende aftalte i fem år, som gik på, at det her kun handler om en whereabouts-sag og en fyring.

- Men jo flere af mine holdkammerater fra gamle dage, som kommer på banen og beretter om holdsystematiseret dopingmisbrug, så ændrer sagen sig, siger Michael Rasmussen til B.T.

- Og jeg vil gerne understrege, at det er ikke mig, der siger, at det var holdsystematiseret. Det er mine holdkammerater, der gør det. Jeg må ikke udtale mig om det, fastslår han.

Michael Rasmussen kræver i omegnen af 40 millioner kroner fra Rabobank, fordi det hollandske cykelhold ifølge den 38-årige dansker fyrede ham på et uberettiget grundlag.

- På den lange bane kan det virke lidt bizart, at et hold, som tilsyneladende - og jeg vil gerne understrege tilsyneladende - har haft organiseret dopingmisbrug i 15 år, overhovedet hænger sig i, om jeg har været i Mexico eller i Italien.

- Det virker som om, det er en virkelig lille detalje i et stort spil, siger han.

Banken - Rabobank - trak sig sidste år som sponsor for det hollandske hold på grund af de mange dopingsager.

Michael Rasmussen vil have det fint med at modtage erstatning trods sit eget snyderi med doping.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst