Michael Tørnes tager over for skadet målmand i OB

Målmændene Michael Falkesgaard og Michael Tørnes har været kolleger i Brøndby. Nu bliver de det i OB.

OB har forstærket målmandsteamet med den tidligere Brøndby-målmand Michael Tørnes.

Den 29-årige spiller kommer til Odense på en kontrakt, der gælder frem til udgangen af indeværende sæson. Det oplyser OB i en pressemeddelelse.

Her er han udset til at konkurrere med unge Caspar Radza om pladsen i målet, efter førstemålmand Michael Falkesgaard kom til skade i fredagens remis mod AGF og står foran en operation, der holder Falkesgaard ude resten af efteråret.

- Vi har hele sommeren været på udkig efter en målmand mere til vores trup, og med Michael Falkesgaards uheld i sidste weekend har vi speedet processen op.

- Tørnes kommer med erfaring og kvalitet, og det, vi har set fra ham i reserveligakampen mandag samt ved træning tirsdag og torsdag, har været tilfredsstillende, siger OB's sportsdirektør, Jesper Hansen.

Målmanden glæder sig efter kortere ophold i finsk og norsk fodbold til at være tilbage i Danmarks bedste fodboldrække.

- Jeg har været ude og få lidt hår på brystet og lært en masse, og det bliver spændende at se, hvad det kan give mig i Alka Superligaen.

- Jeg glæder mig til at arbejde sammen med både Kent Nielsen og Lars Høgh igen. Det har jeg prøvet før, og Lars er en dygtig målmandstræner og en dygtig coach, der kan hjælpe mig til at udvikle mig endnu mere, siger målmanden.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.