Mick Øgendahl: Humor må godt gøre lidt naller

Det er ikke kun sjov og ballade, når Mick Øgendahl har premiere på sin nye comedy-serie.

Mick Øgendahl: Humor må godt gøre lidt naller

Mick Øgendahl er kendt som en af Danmarks sjoveste mænd. Han kan få publikum til at skrige af grin, når han disker op med sine onemanshows, og han kan få tv-seere til at rulle rundt med latterkramper, når han for eksempel giver den som undertrykt ægtemand eller lesbisk i sketchshowet "Tak For i Aften".

Men når Mick Øgendahl søndag aften har premiere på sin nye comedy-serie "Tomgang", er der mere end bare grin på programmet.

- Jeg kunne godt tænke mig at lave noget, der stak lidt i hjertet ind i mellem, fortæller Mick Øgendahl til Newspaq.

- Det har altid interesseret mig, det traurige. Og jeg tænder på den kombination, at det godt både må være lidt sjovt og gøre lidt naller, siger han.

Han spiller selv rollen som fyren Mathias, der er indehaver af en kiosk, hvor han hænger ud med sine to bedste venner, der bliver spillet af Rune Klan og Sami Darr. De skal i serien hjælpe ham med at få den søde blomsterhandler Mie, der bliver spillet af Sarah Grünewald, til at falde for ham.

Hvorfor Mick Øgendahl gerne vil lave noget, der stikker lidt dybere, har Rune Klan en forklaring på.

- Det er fordi, han er blevet ældre. Og når man bliver det, så er man ikke længere bare den, der gerne vil score på Crazy Daisy. Eller, det vil man også gerne. Men så får man også lyst til at prøve noget andet, siger han og tilføjer:

- Der er ikke noget i vejen med at stå på en scene og generere grin. Men når man, som os, også har prøvet at lave film og teater og sådan nogle ting, så får man lyst til også at trække nogle følelser ud af det.

Mick Øgendahl håber, at comedyserien kan være et alternativ til efterårets reality-programmer i tv.

- Næsten lige meget hvor man kigger hen i underholdningsfladen, så er det dét, der er. De unge ser Paradise Hotel og Kongerne på Rømø, og i de programmer er der aldrig nogen, der er kede af det, de har det bare fedt og går i byen og får fisse, siger han.

Serien kan måske være med til at vise en anden side af ungdommen.

- Det er jo ligesom om, at man ikke må være ked af det i dag. Alle skal bare have det super duper top fedt hele tiden. Og der må jo sidde nogle rundt omkring og være vildt kede af det og føle sig ensomme, siger han.

"Tomgang" har premiere søndag den 1. september på TV2 Zulu.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.