Midgård kan blive til byggegrunde

Nedlagt børnehave er sat til salg

Børnehaven Midgård var tidligere ramme om mange børns hverdagsliv. Nu skal den gamle bygning sælges og formentlig rages ned, så der i stedet kommer boliger på arealet. Arkivfoto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Børnehaven Midgård var tidligere ramme om mange børns hverdagsliv. Nu skal den gamle bygning sælges og formentlig rages ned, så der i stedet kommer boliger på arealet. Arkivfoto: Kurt Bering Kurt Bering

BRØNDERSLEV:Børnene har tidligere på året forladt Børnehaven Midgård i Brønderslev, og nu har kommunen sat den gamle børnehave på Tolstrupvej til salg. Den er for tiden i offentligt udbud med frist 26. maj.

- Den er sat i udbud til enten parcelhuse eller rækkehuse. Udgangspunktet er, at bygningen skal rages ned, fortæller Knud-Erik Sørensen, der arbejder med køb og salg af fast ejendom i Brønderslev Kommune.

Der er i alt knap 11.000 kvadratmeter grund, herfra er 4.862 kvadratmeter fredsskov.

- De meste af alle de træer, der er omkring bygningen, er fredsskov, fortæller Knud-Erik Sørensen, der tror på, at der godt kan være interesse for at købe grunden.

- Vi forventer da en vis interesse, for det er i et attraktivt område, og der er flere muligheder i den. Der kan faktisk være fem parcelhusgrunde på den, og fredsskovsarealet kunne for eksempel være fællesareal til de byggegrunde, siger Knud-Erik Sørensen.

Ejendommen sælges uden mindstepris. Det er på forhånd lagt fast, at prisen kun skal vægte halvt i kommunens valg af køber, mens anvendelsen vægter med de andre 50 pct. Kommunen forbeholder sig også ret til at takke nej til alle tilbud, og et salg kræver godkendelse fra byrådet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.