Midtbanemand både på og udenfor banen

Hårdtarbejdende Mathias Schlie vender hjem til Vendsyssel FF - direktør fratræder

Jens Hukiær
Mathias Schlie er vendt hjem til Vendsyssel FF. Foto: Sarah Würtz
Sport 11. juli 2016 11:58 - Opdateret 11. juli 2016 12:11

HJØRRING: Mathias Schlie vender hjem til Vendsyssel FF. Den 28-årige Hirtshals dreng skal i den kommende sæson begå sig på fodboldbanen og kontoret.

I efteråret var midtbanespilleren Mathias Schlie udlejet fra Hobro IK til Valur i den bedste islandske række.

Efter hjemkomsten til Hobro i vinterpausen er udsigten til spilletid dog ikke blevet bedre for Mathias Schlie, og parterne er derfor nu blevet enige om at ophæve kontrakten, så han frit kan jagte spilletid i en ny klub.

Midtbanespilleren, der tidligere har domineret på klubbens ungdomshold, og senere seniorhold, vender hjem. Den altid hårdtarbejdende fodboldspiller skal arbejde for klubben både på og udenfor banen.

Mathias Schlie har fået et fuldtidsjob i klubben, hvor han skal operere som sælger og spille fodbold ved siden af. Han kommer til at fungere som en del af klubbens salgsteam, hvor Aage Strøm er salgschef og tidligere anfører, Buster Munk er sælger.

Direktør fratræder

Der kommer til at ske en ændring i forhold til klubbens kommercielle direktør, hvor Flemming Madsen træder af fra sin position. Han fortsætter i klubbens bestyrelse.

Sportsdirektør, Jacob Krüger:

- Det er et utroligt stærkt team, vi har fået sammensat. Det betyder meget for klubben, at der sidder ildsjæle, som dem vi har placeret i vores salgsteam. Det gør, at vi som klub har store forventninger til det arbejde, de kommer til at yde. Vi glæder os og ser frem til den kommende sæson, lyder det altså fra sportsdirektøren.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...