Midtbanemotoren kører videre med AaB

Rasmus Würtz tror på, at AaB kan bide sig fast i toppen

Rasmus Würtz fortsætter hos AaB. Foto: Michael Koch

Rasmus Würtz fortsætter hos AaB. Foto: Michael Koch

AALBORG:En af AaB’s største profiler har sat sin signatur på en forlængelse.

Det er midtbanespilleren Rasmus Würtz, som har valgt at lægge yderligere tre år til den kontrakt der udløber til sommer. Således har parterne nu papir på hinanden frem til sommeren 2016.

- Jeg selvfølgelig haft nogle overvejelser, før jeg skrev under på en ny kontrakt. Det kan jo være en af mine sidste i karrieren. Jeg er næsten 33 år, når den nye aftale udløber. Så jeg har tænkt tingene grundigt igennem med min familie, og der har så ikke været så meget tvivl om, at jeg gerne ville forlænge. Vi trives fantastisk her og rent sportsligt er holdet inde i en fantastisk udvikling. Jeg tror på, at vi kan spille med om medaljer i den her sæson, og at AaB kan blive en fast del af toppen i dansk fodbold, siger midtbanespilleren.

29-årige Rasmus Würtz kom til AaB i 2002 fra Skive. Han havde fra 2007 til 2009 ophold hos FCK og Vejle, inden han vendte tilbage til Nordjylland og AaB. Han spillede for nyligt sin kamp nummer 300 for klubben, og er noteret for 18 scoringer.

- Vi kører en strategi med mange unge spillere, men det er samtidig også vigtigt at huske at have basen på holdet i orden, Den base er Rasmus Würtz en del af, siger AaB’s direktør Lynge Jakobsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.