Midtfjord Radio inde i god gænge

Optimistisk formand aflagde sin første beretning

Det går godt på Midtfjord Radio. Arkivfoto: Martin Damgård

Det går godt på Midtfjord Radio. Arkivfoto: Martin Damgård

LØGSTØR:Det var en optimistisk formand for Midtfjord Radio, Kirsten Jensen, der fremlagde beretningen på foreningens generalforsamling. Et godt samarbejde mellem de frivillige medarbejdere og bestyrelsen har gjort, at der er sket en række forbedringer på radioen. Den fulde programtid er dækket ind og flere nye medarbejdere har fundet vej til radioen. Positive ting der gør det spændende at være formand, understregede formanden.

- Vi har haft stor opbakning bag vore Koda-Gramex-indsamlinger, fødselsdags- og julearrangementer. Bingoet går godt og er med til at sikre radioen et over-skud, som går til driften. Medlemsantallet er stigende og udviklingen på radioen går der ud af. Kurser med forskelligt indhold vedr. det at lave udsendelser bliver snart et tilbud til de frivillige medarbejdere. En positiv udvikling som kræver nødvendige tilpasninger for at få tingene til at køre, understregede formanden.

Ved valget var der genvalg til Heine Pedersen, Ranum, og Ingegerd Sand. Bjarne Hylkjær Nielsen, Ranum, blev nyvalgt.

Bestyrelsen har konstitueret sig med Kirsten Jensen som formand, Heine Pedersen som næstformand, Aase Kristensen som sekretær og Ingegerd Sand og Bjarne Hylkjær Nielsen som bestyrelsesmedlemmer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden