Midtjyderne får mindre fly men flere afgange

Norwegian vil give jyderne flere afgange mellem Karup og København. Men det bliver i mindre fly end før.

Midtjyderne får mindre fly men flere afgange

Det bliver nu nemmere at komme fra Karup til København og omvendt.

I hvert fald hvis man vil flyve. For Norwegian vil fra slutningen af oktober opruste med flere afgange mellem byerne, oplyser lavprisselskabet.

Man går fra fire til seks daglige afgange mellem de to byer i hverdagene. Men det bliver i mindre fly end i dag. I stedet for fly med plads til 140 passagerer halveres flystørrelsen og får plads til 66 passagerer.

- Siden vi startede på ruten, har vi haft en løbende dialog med lufthavnen og erhvervslivet om, hvordan vi bedst kunne få denne rute til at fungere, siger Johan Bisgaard Larsen, informationschef i Norwegian i en pressemeddelelse.

- Vi mener, at vi, ved at hyre et mindre fly ind til at operere ruten, har fundet den mest hensigtsmæssige løsning for alle parter, siger han.

Norwegian har fløjet mellem Karup og København siden 6. maj sidste år og er den eneste operatør på ruten, som de kom ind på, da Cimber gik konkurs.

Lufthavnschef i Karup Erik Jakobsen siger, at man har haft stor fokus på at få flere flyvninger mellem Karup og København.

- Det her viser, at Norwegian vil Karup og derved understøtter infrastrukturen og væksten i Midt- og Vestjylland, siger Erik Jakobsen om de flere afgange.

Lavprisselskabet Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa.

I dag flyver Norwegian til 121 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA. Og sidste år valgte 17,7 millioner passagerer af flyve med nordmændene.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.