Midtmors Sport får ny guldsponsor

Vigtigt for det lokale idrætsliv, lyder det fra Midtmors Sport, som dermed har tre hovedsponsorer

Anne-Mette Riis
I Midtmors Sport er der glæde over nu at have tre hovedsponsorer. Fra venstre ses Jyske Banks afdelingsdirektør Ole Brondbjerg og bankrådgiver Helle Mikkelsen, centerleder Keld Andersen fra Midtmors Sport, forsikringsrådgiver Betina Grønkjær Jensen og forretningsfører Johnny Kristensen fra GF Thy Mors. Derudover er Galtrup Musik- og Idrætsefterskole også guldsponsor. Privatfoto
Morsø 18. september 2015 11:32

ØSTER JØLBY: Det koster at have et bredt udbud af foreningsaktiviteter. Derfor er man i Midtmors Sport rigtig glad for at have fået sig endnu en hovedsponsor.

- Vi er utrolig glade for at have indgået aftale med Forsikringsselskabet GF Thy Mors om et guldsponsorat, siger Keld Andersen, centerleder i Midtmors Sport.

GF Thy Mors er for nylig flyttet i nye lokaler på Rådhustorvet i Nykøbing og ønsker med sponsoratet at vise, at man er et lokalt forsikringsselskab, der gerne vil støtte op om den folkelige idræt på Mors.

- Midtmors Sport og dens foreninger passer perfekt ind i vores tanker om at støtte lokale ildsjæle, siger Johnny Kristensen, forretningsfører i GF Thy Mors.

Samtidig har Jyske Bank forlænget dens guldsponsorat med Midtmors Sport.

- Vi har mange kunder på Midtmors og ønsker være en aktiv medspiller i det sociale liv, der er omkring Midtmors Sport, siger Helle Mikkelsen, der er bankrådgiver i Jyske Bank.

Den tredje guldsponsor i Midtmors Sport er Galtrup Musik- og Idrætsefterskole, der er beliggende lige over for idræts- og fritidscentret i Øster Jølby.

Midtmors Sport har fem idrætsforeninger under tag, som i tre år har samarbejdet på sponsorsiden. Foreningerne går ud med et samlet koncept til sponsorerne, og pengene bliver derefter fordelt efter en aftalt fordelingsnøgle.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...