Midtmors Sport i front

Vil samle hele Midtmors om at skabe udvikling og en fælles fremtid

Midtmors Sport inviterer til borgermøde med fællesspisning som start på projektet. Arkivfoto: Bo Lehm

Midtmors Sport inviterer til borgermøde med fællesspisning som start på projektet. Arkivfoto: Bo Lehm

MORS:Midtmors Sport har sat sig i spidsen for et projekt, der skal samle hele Midtmors om en fælles udvikling for området.

Projektet skydes i gang med et stort borgermøde mandag den 23. februar kl. 17.30-21. - Vi vil gerne samle hele Midtmors om det fælles projekt at få lavet en udviklingsplan for området, hvor vi står sammen om fælles mål, siger Per Hanning, der er næstformand i Midtmors Sport.

Det går generelt godt på Midtmors; der er et aktivt foreningsliv og et godt erhvervsliv - men der er også udfordringer; overbygningen på Øster Jølby Skole flytter, butikker lukker i området - og befolkningstallet daler.

- Der er brug for, at vi løfter i flok og ser på, hvordan vi i fællesskab kan skabe et attraktivt lokalsamfund. Vi vil gerne udvikle foreningerne, og vi vil gerne, at erhvervslivet også inddrages i processen. Der er brug for alle borgeres input og engagement, så vi håber, at rigtig mange vil bakke op og komme til borgermødet, siger Per Haaning og understreger, at der med Midtmors tænkes både Sundby, Solbjerg, Bjergby, Flade, Erslev, Frøslev, Øster Jølby, Thorup, Dragstrup, Vester Jølby, Skallerup, Mollerup og Tødsø, I håb om at få flest mulige - også børnefamilier - med til borgermødet, starter det med gratis fællesspisning kl. 17.30.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.