Mie Ø.: Det er helt ubeskriveligt

Nordjyden jubler efter holdmedalje

27
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mie Ø. Nielsen ii storstrålende jubel. Foto: Henrik Bo

RIO:Lørdagen i svømmehallen blev historisk for dansk sport og dansk svømning, da de kvindelige svømmere sikrede hele to medaljer - en af guld og en af bronze.

Med på bronzeholdet var nordjyske Mie Ø. Nielsen, der satte Danmark forrygende i gang på medleyholdkappen med en første tur 58.75, der betød, at Danmark vendte første efter de første 100 meter og samtidig var en tid, der var bedre end den hun svømmede i individuel finale.

De andre danske svømmere fulgte stærkt op, og Pernille Blume fuldbyrderede den store aften, da hun slog hånden i bassinkanten blot en hundrededel af et sekund efter Australien.

For Mie Ø. Nielsen endte OL dermed med en stor succes.

- Det er helt igennem fantastisk, og det er helt ubeskriveligt, og jeg føler nærmest, at jeg er tom for ord. Jeg er helt oppe under skyen. At stå her som et hold og have gjort det her sammen, siger Mie Ø. Nielsen med hånden oppe under loftet.

- Det var jo herligt, at jeg gav os en god start. Det er først nu, jeg får at vide, at jeg vendte først, så det er jeg virkelig glad for. Og det var hurtigere, end jeg svømmede individuelt. Det er jeg virkelig godt tilfreds med.

- Kan man slutte OL på en bedre måde?

- Det skulle da lige være, hvis man havde vundet guld, bryder Rikke Møller Pedersen ind.

- USA har flere svømmere at skifte med, og vi har haft vores op og nedture. Men vi kunne rejse os på sidstedagen og kunne bare fyre den af. Det er så dejligt. Nu skal vi bare hygge os og være turister, siger Mie Ø. Nielsen, der bliver i Rio resten af OL.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.