Mie Ø. Nielsen sikkert videre

Nordjyden badede sig igennem indledende heat

17
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Faderen Benny Nielsen var på plads for at følge Mie Ø. Nielsen i indledende, og han var fint tilfreds. Foto: Henrik Bo

RIO:Mie Ø. Nielsen er på forhånd uset som det største nordjyske medaljehåb ved OL i Rio de Janeiro, og den opfattelse stå stadig, efter hun søndag eftermiddag dansk tid kom sikkert videre fra indledende heat på 100 meterryg.

Mie Ø. Nielsen blev nummer to i sit heat efter amerikanske Kathy Baker i tiden 58.13, men hun blev kun slået af yderligere to svømmere og havde delt fjerdehurtigste tid i indledende sammen med ungarske Katinka Hosszu.

- Det var rigtig dejligt at komme i gang, og løbet gik efter planen, siger Aalborg-svømmeren.

Mie Ø. Nielsen var ellers meget langsomt ude af startblokken, men det var helt efter planen.

- Planen var, at jeg skulle tage det roligt på de første 50 meter og så svømme mig op, og det lykkedes helt fint. Og jeg ha meget mere at skyde med på de sidste 50 meter også, siger nordjyden, de svømmer semifinale natten til mandag dansk tid.

Alle favoritterne klarede sig videre uden problemer.

I 100 meter brystsvømning var der også dansk succes i indledende heat. Rikke Møller Pedersen blev nummer to i sit heat og kom samlet videre i sjettebedste tid. Fynboen har 200 meter brystsvømning som det store mål.

- Jeg har hele tiden sagt, at 100 meter bryst lidt er min frizone. Men kunne det blive til en finaleplads, så ville jeg blive rigtig glad, og så må vi se, hvor langt det række, sagde en stormsmilende Rikke Møller Pedersen efter løbet.

Også hun svømmer semifinale natten til mandag dansk tid.

Til gengæld blev det ikke til nogen finaleplads for Lotte Friis på 400 meter fri. Langdistancesvømmeren blev nummer tre i sit heat og samlet nummer 11 i indledende heat.

- Jeg ville gerne have svømmet hurtigere, så skal vi ikke bare sige, at det var en god opvarmning til 800 meter fri. Når man har været med så længe, som jeg har, så betyder det ikke noget, hvornår den vigtigste konkurrence ligger, men jeg er da glad for at være i gang, og nu skal jeg lige have gennemgået løbet med min træner, siger Lotte Friis.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.