Mike Jensen efter nederlag: Vi virker bange

Brøndbys midtbaneslider mener, at de mange dårlige resultater har gjort Brøndby-spillerne bange inde på banen.

Mike Jensen efter nederlag: Vi virker bange

Brøndby har ifølge Mike Jensen ikke mistet troen på at holdet kan vinde i Superligaen, selv om han skal langt tilbage i erindringen for at finde den seneste sejr.

Det er således mere end tre måneder siden, at Brøndby vandt sæsonens foreløbig eneste kamp, da Silkeborg i juli blev slået 2-1 på Brøndby Stadion.

- Vi skal tro på det. Vi råber hinanden ind i hovedet og prøver at gå ind til kampene med oprejst pande. Vi skal blive ved med at tro på tingene.

- Men inde på banen kan man se, at der mangler et eller andet, siger midtbanespilleren efter søndagens 0-3-nederlag på hjemmebane til OB.

Han giver selv et bud på nogle af de ting, der i øjeblikket mangler for Superligaens bundprop.

- Vi er måske bange for at skubbe op nede bagfra. Vi er bange for at turde udfordre på den sidste tredjedel af banen. Og vi tager nogle forkerte beslutninger.

- Vi mangler lidt mere tro på os selv, tror jeg, siger Mike Jensen, der alligevel tror på, at det hele snart vender for Brøndby.

- Det er et spørgsmål om at få hul på bylden og scoret de mål, der kan give os noget selvtillid og give os en sejr. Det vil give os et enormt boost, fastslår Mike Jensen.

Brøndby gæster i næste spillerunde Silkeborg, der indtager Superligaens næstsidsteplads. Om to uger får Mike Jensen og holdkammeraterne besøg af Esbjerg, der også er en del af bundkampen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.