Mike Jensen: Jeg skulle have klappet en op i hjørnet

Mike Jensen føler ikke, at han greb chancen 100 procent i testkampen ude mod Tjekkiet.

Ritzau
Tjekkiet - Danmark , venskabskamp Foto: Scanpix/Henning Bagger
16. november 2016 11:47

I de seneste år har Mike Jensen haft stor succes på klubholdet Rosenborg, men de gange han har fået chancen på det danske fodboldlandshold, er det gået mindre godt.

Tirsdag aften fik Mike Jensen hele kampen for Danmark, som spillede 1-1 ude mod Tjekkiet. Og han var ikke helt tilfreds med sin egen indsats.

- Måske var det ok rent defensivt. Men jeg synes stadig, jeg manglede noget. Jeg havde to afslutninger, og de var simpelthen ikke skarpe nok.

- Det var et dårligt skud med højrebenet og et dårligt skud med venstrebenet. Hvis jeg rigtigt skulle have grebet chancen, så kunne jeg godt have klappet den ene op i hjørnet, siger Mike Jensen.

Den tidligere Brøndby-spiller stod generelt i vejen for meget, så helt skidt var det heller ikke.

- Jeg var lidt mere med på bolden og havde lidt mere den rolle, hvor jeg kunne bevæge mig i det rum, jeg føler, jeg er god i. Og det er jo altid vigtigt at vinde nogle andenbolde, så det var ok, siger han.

Mike Jensen føler, at resultatet mod tjekkerne var rimeligt nok.

- Det var en hård kamp, og det var et fair resultat. Der var chancer i begge ender, måske havde tjekkerne en mere end os. Tjekkiet er et godt hold, så det var vel ok, lyder det fra Mike Jensen.

I den kommende weekend kan Mike Jensen vinde The Double med Rosenborg, hvis holdet vinder den norske pokalfinale. Rosenborg har i forvejen vundet det norske mesterskab.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...