Mike Jensen om sure fans: Forstår dem godt

Mike Jensen mener, det er naturligt, at Brøndbys fans kalder spillerne grådige i "feriepengesagen".

Mike Jensen om sure fans: Forstår dem godt

Flere af Brøndbys fans er utilfredse med, at flere af klubbens tidligere og nuværende spillere kræver at få udbetalt feriepenge.

Søndag mod AC Horsens havde tilskuerne taget bannere med på Brøndby Stadion med det klare budskab: Grådighed smadrer fællesskabet.

Midtbanespilleren Mike Jensen kan sagtens forstå, at tilskuerne reagerer så hårdt, da "feriepengesagen" truer med at lænse Brøndbys klubkasse med op til 23,5 millioner kroner.

- Det er en naturlig reaktion, de kommer med.

- Det er klart, at nogle fans er imod klubben, og andre er utilfredse med os spillere, selv om der ikke er så mange fra det nuværende hold, der er involveret. Men fansene har en masse følelser på spil, siger Mike Jensen.

Midtbanespilleren fortæller, at den vigtigste vej ud af den nuværende krisesituation er at vinde fodboldkampe.

- Det eneste, der kan gøre noget godt for klubben, er, at vi får nogle point.

- Vi står sammen som spillere og håber, at fansene vil stå sammen med os om at få point.

- Måske er der nogen, der synes, at andre ting påvirker sammenholdet, men det vigtigste er, at vi står sammen om fodbolden, siger Mike Jensen.

Den såkaldte "feriepengesag" har blotlagt en del af lønforholdene i Brøndby, og det er kommet frem, at de tidligere spillere Peter Madsen, Thomas Rasmussen og Martin Ericsson har tjent mellem 80.000 og 110.000 kroner i grundløn om måneden.

Derudover har Peter Madsen fået udbetalt 8,8 millioner kroner i sign-on-fee, mens Thomas Rasmussen har scoret 1,5 millioner kroner på den konto.

Da Brøndby hele tiden har hævdet, at spillernes feriepenge har været inkluderet i de store beløb, så har flere fans vendt deres vrede mod spillerne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.