Mikkel Beckmann er på udkig efter ny klub

Apoel tilbyder Mikkel Beckmann for lidt i løn. Så nu søger han nye græsgange efter kun et halvt år på Cypern.

Mikkel Beckmann er på udkig efter ny klub

Efter kun seks måneder i cypriotiske Apoel FC leder den tidligere landsholdsspiller Mikkel Beckmann efter en ny klub.

Det udtaler den 29-årige fodboldspiller til bold.dk.

På grund af den økonomiske krise, der har ramt Cypern, har Apoel FC krævet, at klubbens spillere går 30-40 procent ned i løn.

Men det har været for meget for Beckmann, hvorfor klubben nu har givet ham lov til at forhandle med andre klubber.

- Lige nu er jeg mere lettet end skuffet. For vi har egentlig vidst det længe, og det er rart, at jeg og min familie ikke længere skal gå i uvished, men kan begynde at kigge fremad.

- Når det er sagt, så er jeg pissehamrende ærgerlig over, at det er gået på denne måde. For jeg har været glad for at leve og spille hernede, siger Beckmann til bold.dk og tilføjer:

- Det er et dejligt sted, og vi har haft det skide godt, men den økonomiske krise, som har ramt landet, kan jeg jo ikke bebrejde klubben.

Mikkel Beckmann skiftede i januar til Apoel FC efter halvandet år i FC Nordsjælland, hvor han var med til at vinde Superligaen i sommeren 2012 og sikre den sjællandske klub en billet til Champions League.

Klubskiftet var en drengedrøm, der gik i opfyldelse for den offensive fodboldspiller, der altid har drømt om at spille i udlandet.

Om turen nu går tilbage til Danmark, vides dog ikke.

- Jeg ville blive rigtig glad, hvis jeg fandt en klub hjemme i Danmark, men jeg har heller ikke noget imod at blive i udlandet, så længe det både er et sportsligt attraktivt sted for mig og et godt sted for min familie at bo.

- Lige nu søger vi stabilitet og livskvalitet, og jeg gider ikke til lande som Usbekistan eller sådan noget bare for at tjene mange penge.

- Jeg har altid gået efter at have det godt, og pengene betyder ikke noget. Det har de aldrig gjort, og det kommer de aldrig til, fortæller Beckmann.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller understreger, at han stadig har kontrakt med Apoel FC, hvorfor en ny klub skal være villig til at betale et transferbeløb for hans boldkundskaber.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.