Sport

Mikkel Beckmann er tilbage

Den skadesplagede midtbanespiller spillede for Hobros reserver tirsdag

Mikkel Beckmann var tilbage på grønsværen mod Randers, da Hobro mødte rivalerne i Reserveligaen. Foto: Martin Damgård

Mikkel Beckmann var tilbage på grønsværen mod Randers, da Hobro mødte rivalerne i Reserveligaen. Foto: Martin Damgård

HOBRO:Tirsdag var der comeback på Amerikavej. Efter at have trænet sig tilbage fra en ankelskade spillede Mikkel Beckmann nemlig for Hobro IK for første gang siden juli måned.

Det var for reserverne, som mødte Randers FC i reserveholdsligaen.

- Det var dejligt, men hårdt. Men det er lækkert at få nogle minutter i benene igen. Det har jeg ikke prøvet i lang tid. Det var spilleminutter uden en skade, så det var jo fint, siger den skadesplagede Mikkel Beckmann.

Den 31-årige midtbanespiller startede inde i reserveholdskampen og blev skiftet ud efter 60 minutter på banen. Men på trods af et vrid til weekendens træning var det altså ikke noget alvorligt, som sendte Mikkel Beckmann ud.

- Det er ren og skær, fordi der ikke var mere benzin på motoren og for at skåne mig selv, så det ikke går for stærkt. Det har jeg prøvet før, siger han.

I førsteholdets kamp mod Esbjerg fik Jung-Bin Park en mere offensiv rolle, så Hobro spillede med to på toppen. I den formation har den tidligere Lyngby-, Randers-, FC Nordsjælland-profil fundet sin plads.

- Nu har vi ændret lidt system, så vi spiller i en 4-4-2. Der lå jeg på midten. Det er en rolle, som jeg egentlig synes er meget sjov. Det ser man jo tit, at jo ældre man bliver, des længere inde på banen ligger man. Så jeg har det fint med at spille centralt, siger Mikkel Beckmann.

Kampen endte 1-2. Hobro kom foran på et hovedstødsmål af Mayron George, men Randers vendte kampen og kom foran lige før slutfløjtet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst