Mikkel Hansen: Det bliver stort i Paris

Verdens bedste håndboldspiller Mikkel Hansen mener, at Paris Handball og ham selv er et godt match.

Mikkel Hansen: Det bliver stort i Paris

Ligesom eksperterne mener hovedpersonen Mikkel Hansen selv, at Paris Handball og ham selv er et godt makkerpar.

- Jeg vil gerne være med til at bygge noget stort op, og det her tror jeg, bliver rigtig, rigtig stort, siger Mikkel Hansen til sporten.tv2.dk.

Citatet lyder næsten som det, der kom fra fodboldspilleren Zlatan Ibrahimovic, da han skiftede til stenrige Paris-Saint Germain. Men der er også ligheder mellem de to - Paris Handball har nemlig også mange penge og satser stort på den kommende sæson.

Og selv om Mikkel Hansen netop har været oppe at flyve, men også har ramt jorden hårdt med danske AG København, er han imponeret over den franske klub.

- Jeg synes faktisk, deres sportslige set-up har virket rigtigt godt på mig. Jeg havde en god snak med deres direktør omkring deres fremtidsplaner, og det synes jeg egentlig passede godt til mig, siger Mikkel Hansen.

Netop på grund af konkursen i AG København blev klubjagten for Mikkel Hansen ekstra intens. For det første kom nyheden om konkursen under OL, hvor han var bundet til landsholdet i London, og for det andet er sæsonen lige om hjørnet.

- Selvfølgelig er jeg lettet nu. Der har været rimelig meget run på, og normalt plejer man at have lidt bedre tid til at tage beslutningerne. Det har der ikke været den her gang, og det har været okay. Lidt hektisk, men okay, siger Mikkel Hansen til DR Sporten.

Mikkel Hansen har skrevet en fireårig kontrakt med det franske mandskab. Han begynder allerede med træningen i Paris tirsdag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.