Milan-træner roser sit hold - vandt uden Zlatan og Kjær

Trods savnet af Zlatan Ibrahimovic og Simon Kjær fortsatte Milan sejrsstimen i Serie A ude mod Sampdoria.

Milan kunne juble over endnu en sejr og er fortsat ubesejret i Serie A i denne sæson efter ti runder.

Milan kunne juble over endnu en sejr og er fortsat ubesejret i Serie A i denne sæson efter ti runder.

GENOVA:AC Milan er noteret for 18 italienske mesterskaber, men man skal ti sæsoner tilbage for at finde det seneste af slagsen.

Men nu er der efterhånden lagt i ovnen til, at det kan blive i denne sæson, at Milan igen sætter sig på tronen.

Sent søndag sejrede Serie A's førerhold med 2-1 ude over Sampdoria og fastholdt dermed forspringet på fem point ned til nummer to, lokalrivalen Inter.

Sejren kom i hus trods savnet af de skandinaviske stjerner Zlatan Ibrahimovic og Simon Kjær, der begge var skadede. Det samme var midtbanespilleren Ismael Bennacer.

Men det forhindrede altså ikke Milan i at snuppe den tredje ligasejr på stribe, og efter ti runder er det blevet til otte sejre og to uafgjorte.

- Vi manglede tre vigtige spillere, men holdet benyttede lejligheden til at vise, at det er en stærk, sammenhængende gruppe.

- Dette hold er i stand til at få det maksimale ud af enhver situation, selv de mest negative. Jeg bliver til stadighed overrasket over, hvor modent holdet er, siger Milan-træner Stefano Pioli til Sky Sport Italia.

Franck Kessie bragte Milan foran på et straffespark i første halvlegs sidste minut, og Samuel Castillejo øgede i det 77. minut efter et gennemspillet angreb.

Svenskeren Albin Ekdal reducerede for Sampdoria på oplæg fra den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mikkel Damsgaard, der blev skiftet ind fra anden halvlegs start.

Napoli spillede sig på tredjepladsen seks point efter Milan med en udesejr på 4-0 over Crotone. Juventus er på samme pointtal.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.