Milans ghanesere knækker Barcelona

AC Milan vandt 2-0 over FC Barcelona, og spanierne er dermed under stort pres i Champions Leagues 1/8-finale.

Milans ghanesere knækker Barcelona

AC Milans defensive taktik onsdag aften i Milano sikrede italienerne en vigtig 2-0-sejr over favoritterne fra FC Barcelona i 1/8-finalen af Champions League.

Inden returkampen i Barcelona lurer et tidligt og overraskende exit for Lionel Messi og co., som er under et stort pres, for Milan møder formentlig op med samme taktik igen. Den var i hvert fald uhyre effektiv i den første kamp.

De to ghanesiske midtbanespillere Kevin-Prince Boateng og Sulley Muntari scorede målene for Milan. Begge mål blev scoret i anden halvleg.

Værterne lod udeholdet have bolden klart mest, og det var tydeligt, at milaneserne var indstillet på at hive et fornuftigt resultat hjem uden at levere underholdende fodbold.

Det handlede om at holde opgøret åbent indtil returkampen, men facit endte med at blive bedre, end de fleste nok havde forventet.

Milan-angriberen Stephan El Shaarawy var tæt på at bringe hjemmeholdet foran 1-0 allerede i første halvleg, men efter at være sendt fint af sted mod mål sjuskede han med en dribling, og chancen blev forspildt.

Barcelona-spillerne havde måske bolden mest, men det spanske storhold var udfordret gevaldigt, når det kom til at producere reelle målchancer.

Milan-holdet stod kompakt og tillod ikke meget. Selv ikke Messi havde held med at åbne den italienske defensiv op. Når end ikke Messi kan levere noget farligt, så betyder det oftest, at Barcelona kommer i problemer, og det var tilfældet denne onsdag.

Efter en lille times spil skete så det, som Milan med sin defensive taktik havde håbet på. Bolden havnede tilfældigt hos midtbanespilleren Kevin-Prince Boateng, og ghaneseren med de tyske aner hamrede bolden i mål til 1-0.

10 minutter før tid opstod der en ekstatisk stemning blandt de italienske fans, da Muntari gjorde det til 2-0.

Returkampen i Barcelona spilles 12. marts.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.