Milepæl for HIK’s talentarbejde

DBU har tildelt Hobro IK T-licens, så klubben på eliteniveau kan arbejde med U13 og U15-spillere

Talentkoordinator Peter Thomsen (t.v.) og hans trænerstab belønnes nu belønningen for en dedikeret indsats med ungdomsfodbolden i Hobro IK. Her ses han med Søndres skoleleder Arne Omar Sørensen, med hvem klubben samarbejde om at etablere en eliteorienteret fodboldklasse.

Arkivfoto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Talentkoordinator Peter Thomsen (t.v.) og hans trænerstab belønnes nu belønningen for en dedikeret indsats med ungdomsfodbolden i Hobro IK. Her ses han med Søndres skoleleder Arne Omar Sørensen, med hvem klubben samarbejde om at etablere en eliteorienteret fodboldklasse. Arkivfoto: Lars Pauli Lars Pauli

HOBRO:En milepæl i ungdomsarbejdet i Hobro IK.

Sådan betegner Hobro IK’s sportschef Jens Hammer Sørensen, det faktum, at DBU tildeler klubben T-licens.

Den licens kvalificerer klubben til at arbejde med den brede talentmasse, der på sigt skal bidrage til en egentlig fødekæde op til klubbens Superliga-hold.

DBU har netop uddelt licenser til de tre højeste niveauer i dansk ungdomsfodbold for sæsonen 2015/16.

Og for første gang nogensinde er det lykkedes for Hobro IK at komme i det eksklusive selskab af 35 klubber, der kan tilbyde ungdomsspillere at udvikle sig på det højeste sportslige niveau i Danmark.

T-licens for spillere på U13 til U15-niveau ligger lige under B-licensen og A-licensen, der også omfatter U17 til U19.

Med den nyvundne anerkendelse skal klubbens talentkoordinator Peter Thomsen være ansvarlig for et udviklingsprogram, der gerne skal hæve niveauet for den brede talentmasse i Hobro IK og i omegnens fodboldklubber.

- Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at få tildelt T-licensen fra DBU. Vi har arbejdet målrettet på at opjustere kvaliteten af vores ungdomsarbejde, og nu har DBU altså vurderet, at det arbejde, vi udfører, er af så høj en kvalitet, at vi kan få tildelt den eftertragtede licens, siger en glad Peter Thomsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden