Miley Cyrus har sin træner med overalt

Sangerinde og skuespiller Miley Cyrus betaler gerne i dyre domme for at få sin personlige træner med overalt.

Miley Cyrus har sin træner med overalt

Den tidligere Hanna Montana-stjerne Miley Cyrus betaler gerne flere tusinde kroner om måneden for at have sin personlige træner med, hvor end hun befinder sig i verden.

Det skriver hjemmesiden Female First.

Faktisk bruger skuespiller og sangerinde Miley Cyrus 147.000 kroner om måneden på træneren, fordi hun ikke vil nøjes med andet end den bedste. I øjeblikket betaler Cyrus sin træner 1176 kroner i timen, og når hun rejser, flyver han med på første klasse.

- Jeg har ikke noget imod at betale for at få ham fløjet derhen, hvor jeg selv er. Det er hver en krone værd. Jeg har aldrig troet, at jeg kunne se ud, som jeg gør nu, fortæller Cyrus til magasinet National Enquirer.

På den måde er det sikkert, at sangerinden ikke mister formen, ligegyldigt hvor i verden hun befinder sig. Og det er vigtigt, da hun forbereder sig til et bryllup.

Stjernen og hendes 22-årige kæreste, skuespilleren Liam Hemswoth, annoncerede nemlig for nyligt, at parret var blevet forlovet, efter Hemsworth havde friet med en 3,5-karat diamantring fra Neil Lane.

- Jeg er så glad for at være forlovet, og jeg glæder mig til et liv fyldt med glæde sammen med Liam. Livet er smukt, twittede Cyrus, efter forlovelsen var annonceret.

Parret mødte hinanden i 2009, da de skulle spille forelskede i filmen "The Last Song". Der gik ikke lang tid, før de unge skuespillere også faldt pladask for hinanden i virkeligheden.

/ritzau/