Militært VM afgøres i Han Herred

26 nationer stiller op til VM i orienteringsløb

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Startstedet ved prøveløbet lå smukt placeret ud til Jammerbugten. I forgrunden omklædningstelte og til venstre toiletfaciliteter med koldt og varmt vand.

V. THORUP: Det militære 2012 verdensmesterskab i orienteringsløb afgøres i V. Thorup Klitplantage i de kommende dage. Lørdag var deltagerne ude for at prøve terrænet, inden åbningsceremonien hos Trænregimentet på Aalborg Kaserne lørdag kl. 17.30.

- Deltagerne kunne selv bestemme, hvor mange af de 15 poster, der blev besøgt under prøveløbet, fortæller løbsleder Jan Møller.
Hver nation kan stille med 11 løbere, syv mænd og fire kvinder foruden delegationschef, træner og assistenter.
Mandag gælder det mellemdistancen på 3,4 km for kvinder og 4,1 for mænd. Den lange distance løbes tirsdag og byder på 35 poster og 11,2 km for mænd, mens kvinderne får 22 poster og 7,0 km.
Der dystes i stafetløb onsdag, hvor der er 24 poster til mænd og distancer på omkring 6,5 km. Kvinderne skal besøge 18 poster på distancen 4,5 km.
Der løbes efter specielle o-kort, der er opdateret lige inden mesterskabet.
Ved start- og målområderne er opstillet telte, hvor løberne kan klæde om efter busturen fra Aalborg Kaserner.
Løbernes tid registreres elektronisk, både ved start og mål samt ved samtlige poster på ruten.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.