Milles vilde dansegrimasser: Jeg kan ikke styre det

Mens cha-cha-cha-hofterne vred sig i Vild med dans, var der fuld gang i ansigtsmimikken hos Mille Dinesen.

Ólafur Steinar Gestsson Foto: Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson

Ólafur Steinar Gestsson Foto: Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson

- Vi arbejder på det! Eller, Mads arbejder på det. Der er altså nogle af dem, som jeg ikke kan styre, griner en lettet Mille Dinesen fra det diskokugleoplyste gulv efter årets premiere på Vild med dans.

Nydanser og skuespillerinde Mille Dinesen har nemlig flere gange i aftenens løb skåret nogle gevaldige grimasser, både under den indledende fællesdans, men også på gulvet i cha-cha-cha'en sammen med dansepartneren Mads Vad.

- Der er noget af det, jeg er bevidst om, men der er altså også noget, jeg ikke er bevidst om, og det er jo en del af mig, forklarer Mille Dinesen.

Nydanseren understreger dog, at hendes dansepartner Mads Vad er meget obs på at minde hende om det, når hun skærer vilde grimasser i øvelokalet.

Men selvom nogle af grimasserne bliver afværget i øvelokalet, kan der pludselig komme nogle nye frem under selve showet:

- Noget af det er jo også nervøsitet. Sådan gør jeg, når jeg er nervøs og på udebane.

Men med den fart parret har på, kan det være svært at stoppe op og få ro i ansigtsmuskulaturen.

- Drrrrit! Den går så stærkt den dans der, siger Mille, der også fik rullet og rablet en lang række lyde af sig, da hun og dansepartneren afventede deres point i selskab med Claus Elming.

Den energiske Rita-skuespillerinde er alligevel ikke bange for, om hun kan falde ned igen efter ikke bare en aften men flere uger med fuld fart på dansetræningen.

- Nu skal jeg have en dejlig stor øl, så kan jeg godt falde ned igen, smiler Mille Dinesen, der sammen med Mads Vad scorede 19 point hos dommerne, hvilket var aftenens højeste score.

Efter de første seks par har danset til premieren, er Mille Dinesen og Mads Vad i sikkerhed i næste uge, mens filminstruktør Søren Fauli og Karina Frimodt må vente en uge på omdans mod dem, der får færrest point fra både dommere og seere i næste uge.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst