Million i minus

Stort underskud ryster ikke Hobro idræts Klub

Jørgen Tøttrup
Steen Juulsgaard er ikke rystet over årets underskud på en million. Arkivfoto
Virksomhedsøkonomi 28. februar 2013 17:57

HOBRO: Et driftsunderskud i det forgangne år på næsten en million kroner, ryster ikke Hobro Idræts Klubs fodboldafdeling.

- Vi var forberedt på et stort underskud, og klubstrategien er lagt i et nært samarbejde med vores hovedsponsor, DS Gruppen, fastslog formanden, Steen Juulsgaard, på generalforsamlingen.

Han slog også fast, at årets underskud ikke kan hænges op på, at klubben bruger store summer på det absolutte flagskib, fodboldholdet i 1. division.

- Slet ikke. Takket være en vifte af sponsorer med Hobro Invest i spidsen, hviler driften af holdet i 1. division faktisk i sig selv, fastslog Steen Juulsgaard.

Konstruktionen er sådan, at det reelt er Hobro Invest, som ejer spillerne. HIK betaler så for at leje dem, og spillerlejen - altså spillernes lønninger - er i det forgangne driftsår opgjort til 3.390.000 kr. Det ligger en halv snes tusinde kroner under det budgetterede beløb.

- Sammenholdt med det kan nævnes, at vi har haft sponsorindtægter for 2,5 mio. kr., og at vores tv-indtægter takket være holdet i 1. division har været på 2,1 mio. kr., oplyste Steen Juulsgaard.

Klub-underskuddet skal derfor findes på en række andre poster, og en stor del af dem relateret til driften af klubhuset. Eksempelvis kan nævnes, at de har været reparationer for 200.000 kr., el-, vand og varme har kostet den nette sum af en kvart million kroner og i samme klasse ligger udgiften til rengøring.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...