Fjerritslev

Million til nyt halgulv

Fritidscenteret i Fjerritslev får hjælp fra kommunal pulje til at udskifte slidt gulv

Nu får centerhallen i Han Herred Fritidscenter nyt gulv. Arkivfoto

Nu får centerhallen i Han Herred Fritidscenter nyt gulv. Arkivfoto

FJERRITSLEV:Det 35 år gamle trægulv i Han Herred Fritidscenters håndboldhal bliver nu skiftet ud med et nyt, takket være et kommunalt tilskud på 1.125.000 kroner.

Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget har besluttet at bruge størstedelen af årets pulje til halrenoveringer til at hjælpe Han Herred Fritidscenter med at få udskiftet gulvet, der er så slidt, at det giver problemer.

- Vi er meget glade for at få den hjælp, for det har stået i vores vedligeholdelsesplaner længe, siger fritidscenterets leder Torben Larsen.

- Gulve af den type har gerne en levetid på 25-30 år, og vi begynder at se løse, flækkede gulvbrædder og knækkede strøer, forklarer han.

- Vask og slid gør også gulvet ujævnt, så det kan være farligt at dyrke idræt på. Det er ingen flothed, at det nu bliver skiftet.

Torben Larsen oplyser, at man nu afventer det endelige tilsagn fra kommunalbestyrelsen, men at han vil begynde at indhente priser og leveringstider fra leverandører. Og så skal bestyrelsen drøfte, hvordan det videre forløb skal være.

- Det er et puslespil, hvornår gulvet kan skiftes. Det bliver enten i juni eller december, fordi centerhallen er booket resten af tiden, oplyser Torben Larsen.

Fra kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget siger formanden Helle Bak Andreasen (V), at udvalget har prioriteret de sikkerhedsmæssige forhold for brugerne højest.

- Derfor vælger vi at hjælpe fritidscenteret i Fjerritslev.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.