Millioner at hente hos forsikringsselskaber

Jobcenter øger indsatsen for at kræve erstatning i sygedagpengesager

Lise Stenbro
Kommer man til skade og skal bruge krykker er der måske erstatning at hente hos forsikringsselskaberne, håber Aalborg Kommune.
Aalborg Kommune 18. august 2012 12:00

AALBORG: Fremover vil Aalborg Kommune forsøge at rejse krav om, at forskringsselskaber skal ersatte en større del af udgifterne i forbindelse med sygedagpengesager.

Der kan nemlig være penge at hente - for eksempel i forbindelse med udgifter til genoptræning og erstatning for tabt arbejdsfortjeneste ved abejdsskader og faldskader, og for at inddrive en større del af dem ansætter man 1. september en ekstra person til at tage sig af området i Jobcenter Aalborgs Ydelses- og Socialcenter.
- Det er ikke noget vi har været særligt opmærksomme på før. Men vi fik en henvendelse fra et advokatfirma, som har specialiseret sig i den slags, fortæller rådmand Mai-Britt Iversen (S).
Kommunen skønner, at man kan hentes helt op til 5,5 mio. kroner om året ved at øge indsatsen overfor forsikringsselskaberne.
- Borgerne skal selvfølgelig hav det, de har krav på. Men der vil uden tvivl også være tilfælde, hvor vi kan sende regningen videre, forklarer Mai-Britt Iversen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...