Millioner strømmer ud til virksomheder

Nordjysk Lånefond har travlt med at låne penge ud

Flemming Junker
Firmaet Commotivo i Skørping er et af de firmaer, som har fået penge fra lånefonden og på den måde har kunnet komme hurtigt ud med en opfindelse, som kan hjælpe folk med at finde deres stjålne bil, motorcykel, havetraktor eller hvad det nu kan være.Foto: Michael Koch
Nordjylland 1. september 2012 16:41

NORDJYLLAND: Siden relanceringen af Nordjysk Lånefond i marts i år er det gået hurtigt, og i løbet af de fem måneder har 12 udviklingsprojekter fået bevilget tilsammen 25 millioner kroner, skriver NORDJYSKE Stiftstidende lørdag.

Henning Christensen, bestyrelsesformand for lånefonden, glæder sig over, at den er blevet en synlig lånemulighed i det nordjyske erhvervsliv:
- Det er præcis det resultat, vi stilede efter, da vi først på året valgte at tage nye metoder i brug for at sprede budskabet om Nordjysk Lånefonds finansieringsmuligheder. Vores mål er, at fondens millioner skal ud og skabe vækst og beskæftigelse gennem nytænkende og bæredygtige udviklingsprojekter.
Han fortæller, at lånene er tænkt som en økonomisk håndsrækning til nordjyske virksomheder i en tid, hvor det kan være svært at tiltrække den nødvendige kapital fra det private pengemarked.
Lånefonden henvender sig til mindre virksomheder og iværksættervirksomheder, som mangler den sidste kapital til at søsætte et udviklingsprojekt, og både erhvervschefer, virksomhedsrådgivere, pengeinstitutter, ejendomsmæglere og iværksættere henvender sig til fonden for at høre nærmere om muligheder for finansiering.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...