Millioner til havnefront

Penge til havnefronten i Nørresundby er trukket op af syltekrukken

Jesper Schouenborg
Formanden for Nørresundby Grundejerforening Anette Valentin, glæder sig over, at Nørresundby Havnefront med magistratens budgetforslag nu bliver færdiggjort. Arkivfoto: Lars Pauli
Lokalpolitik 3. september 2013 20:35

NØRRESUNDBY: Havnefronten i Nørresundby bliver færdiggjort i 2014 og 2015.

I magistratens budgetforslag er der næste år afsat 14 mio. kr., mens der i 2015 er afsat 5,5 mio. kr. til at færdiggøre arbejdet på Mellem Broerne.

Byrådet har i flere omgange fået verbale hug for ikke at gøre havnefronten i Nørresundby færdig i samme takt, som det er sket med havnefronten på Aalborg-siden. Men forleden på pressemødet om budgetforslaget slog borgmester Henning G. Jensen (S), at havnefronten nu får de nødvendige penge.

Glæde i Nørresundby

- Den er ikke blevet syltet den her gang. Det er vi alle sammen enige om, sagde Henning G. Jensen, der efter sidste års budgetlægning, hvor han var sygemeldt, slog fast, at det skulle være slut med at tage de penge, der var afsat til at renovere havnefronten i Nørresundby.

Det glæder formanden for Nørresundby Grundejerforening, Anette Valentin, at der nu afsættes penge til at færdiggøre området. Hun har tidligere kritisere byrådet i sagen. Men nu er ordvalget et helt andet.

- Det er jeg meget glad for, og jeg kan kun sige, at det somme tider godt kan betale sig at hænge i, siger Anette Valentin med henvisning til kritikken fra flere sider af tempoet i renoveringen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...