Millioner til matematik

A. P. Møller Fonden uddeler tre mio. kr. til uddannelse af matematikvejledere i blandt andet Morsø Kommune

Morsø Kommune får del af tre millioner kroner fra A. P. Møller Fonden, der skal gå til uddannelse af matematikvejledere i otte nordjyske kommuner. Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Morsø Kommune får del af tre millioner kroner fra A. P. Møller Fonden, der skal gå til uddannelse af matematikvejledere i otte nordjyske kommuner. Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

MORS:Morsø Kommune får del af tre millioner kroner fra A. P. Møller Fonden, der skal gå til uddannelse af matematikvejledere i otte nordjyske kommuner.

Kommunerne er gået sammen i et konsortium, der sammen uddanner 86 matematikspecialister. Det er University College Nordjylland, som står for uddannelsen.

Matematikvejlederne skal ud på skolerne i de otte kommuner, hvor karaktergennemsnittet i matematik er dårligere end landsgennemsnittet. Vejlederne skal højne det faglige niveau ved at sparre med den enkelte matematiklærer. De kan observere og diskutere undervisning, materialer og undervisningsform samt tilrettelægge undervisningen overfor de enkelte elevgrupper, så de får mest muligt ud af timerne på skolebænken.

Mindst 80 procent af eleverne skal være gode til at regne i de nationale tests. Andelen af de allerdygtigste elever skal stige år for år, mens færre år for år skal opnå dårlige resultater.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden