Hurup

Millionordre til Idealcombi

Idealcombi skal producere vinduer for 15 mio. kr. til to ældre københavnerejendomme

To københavnske boligselskaber har netop tegnet kontrakt på levering af nye vinduer og døre fra Idealcombi i Hurup. Arkivfoto: Peter Mørk

To københavnske boligselskaber har netop tegnet kontrakt på levering af nye vinduer og døre fra Idealcombi i Hurup. Arkivfoto: Peter Mørk

HURUP:Renoveringen af den ældre boligmasse i København giver en positiv effekt på omsætningen for vindue- og dørproducenten Idealcombi i Hurup.

Virksomheden har netop underskrevet to store million kontrakter.

Den ene er en aftale med andelsboligforeningen Bergthora på Bryggen i København om fremstilling og levering af 1800 døre og vinduer.

Denne ordre alene beløber sig til 10 mio. kr., i den 100 år gamle ejendom, som blev omdannet til andelsboligforening for 20 år siden.

Ejendommen har 233 lejemål, og den er blandt en af de mest karakteristiske og smukkeste på Bryggen, som er den københavnske havnefront på Amager-siden.

Salgsdirektør Claus Winther, Idealcombi, fortæller, at virksomheden netop har underskrevet endnu en kontrakt, og denne gang med Bergthoras naboejendom.

- Det er en kontrakt på fem mio. kr. og levering af 1400 vinduer og døre, siger han og nævner, at Idealcombi i 2012 har fremstillet og leveret vinduer og døre til ejendomme på Bryggen for små 30 mio. kr.

Ejendommen Bergthora har en middelhøj bevaringsmæssig værdi, men alligevel har andelsboligforeningens bestyrelse valgt originalt udseende vinduer, der er konstrueret i en moderne og vedligeholdelsesfri løsning.

- Det er en løsning, som giver en langt bedre isolering, og naturligvis besparelse på varmebudgettet, siger Claus Winther.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.