Millionordrer skaber nye arbejdspladser hos Nicon

Ordretilgang får Frederikshavn-virksomhed til at søge ansatte

Nicon-direktør Anders Hecht-Pedersen skal på jagt efter flere medarbejdere som følge af flere store ordrer.Arkivfoto: Carl Th. Poulsen

Nicon-direktør Anders Hecht-Pedersen skal på jagt efter flere medarbejdere som følge af flere store ordrer.Arkivfoto: Carl Th. Poulsen

FREDERIKSHAVN:Det bliver en ekstra god jul hos Nicon Industries i Frederikshavn. Virksomheden, der har specialiseret sig i produktion af aluminium- og stålkonstruktioner, har nemlig i øjeblikket travlt med at få ajourført ordrebogen, skriver NORDJYSKE Stiftstidende.

Blandt andet skal Nicon bidrage til fremstillingen af en ny havvindmøllepark i Tyskland. Frederikshavn-virksomheden skal fremstille de specielle stålkonstruktioner - såkaldte kofferdamme - der skal agere lyddæmper i forbindelse med arbejdet.

Alt i alt står Nicon over for levering af ordrer, der sikrer virksomheden en ekstra omsætning på 50 millioner kroner. De gode nyheder har den effekt, at der i hvert fald er sikret beskæftigelse det næste halve år.

- Det betyder rigtig meget for os. Normalt er vi ikke en virksomhed, der opererer med så lang en tidshorisont, fordi vi typisk får ordrer med korte leveringsfrister, men det giver selvfølgelig en vis tryghed, at vi ved, vi nu har opgaver et godt stykke frem i tiden, siger direktør Anders Hecht-Pedersen.

De positive udsigter betyder, at direktøren planlægger at udvide sin medarbejderstab. Blandt andet skal Nicon have styrket den tekniske organisation.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.