Milliontyveri på Mors

Guldsmed i Nykøbing udsat for voldsomt tyveri tirsdag morgen

Politiet i Thisted er gået i gang med at efterforske et tyveri af ure og smykker på ukendt beløb i Nykøbing Mors.Arkivfoto <i>Pressefotograf Klaus Madsen</i>

Politiet i Thisted er gået i gang med at efterforske et tyveri af ure og smykker på ukendt beløb i Nykøbing Mors.Arkivfoto Pressefotograf Klaus Madsen

NYKØBING MORS: I løbet af blot syv minutter fra klokken 04.15 til 04.22 fik fire indbrudstyve ribbet Guldsmed Cortsen på Algade for værdier i nærheden af to millioner kroner.

Smykker og ure lå spredt ud på gaden bagefter. Tyvene havde smadret montrer i butikken for at få samlet værdierne sammen.

Et vidne så en bil holde i baggården ved butikken klokken lidt i fire, men selve indbruddet skete fra klokken 04.15, hvor et gitter blev rykket væk fra et vindue, hvor både glasset og en plexiglassikring blev smadret.

Efterforskerne fra Thisted Politi har gennemgået overvågningsbåndene fra forretningen, men har ikke kunnet få mange detaljer frem om de fire personer, der alle bar skihuer eller lignende, så kun øjne og næse var fri.

Bilen, som de fire anvendte er der heller ikke mange detaljer om. Den beskrives som en mørk eller sort bil af hatchbacktypen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.