Mindre til broudstillingen

Museum Mors får 40.000 mindre end ansøgt hos Morsø Kommune til at fortælle om Sallingsund- broens historie

Helle Møller Larsen
Museum Mors forbereder en særudstiling i anledning af ?Sallingsundbroens 40 års ?jubilæum. Her ses Anders Have Espersen ved et oprindeligt skilt fra dengang broen ?blev bygget.?Foto: Bo Lehm
Morsø 21. februar 2018 11:09

NYKØBING: 60.000 kr. har beskæftigelses- og erhvervsudvalget i Morsø Kommune valgt at støtte den kommende særudstilling i anledning af Sallingbroens 40 års jubilæum med. Museum Mors, som står for udstillingen, havde søgt om 100.000 kr.

At den endelige kommunale støtte bliver på 40.000 kr. mindre end ansøgt, forklarer Ellen Philipsen Dahl (DB), formand for kommunens beskæftigelses- og erhvervsudvalg med, at man har valgt at fratrække visse udgiftsposter, da støttebeløbet skulle fastsættes.

- Vi har valgt at trække udgifter til løn fra for i stedet at støtte markedsføring af udstillingen, siger Ellen Philipsen Dahl.

Anders Have Espersen, direktør for Museum Mors, glæder sig over støtten fra Morsø Kommune.

- Det, der er vigtigt for os, er, at der er penge til grafikere og tryk. Vi er som sagt glade for støtten, men der vil være nogle ting, som vi bliver nødt til at skære i, siger museumsdirektøren.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...