Mini-Beyonce er udnævnt til æresborger

Sangerinden Beyonce Knowles' datter, døbt Blue Ivy, er blevet udnævnt som æresborger i den kroatiske by Hvar.

Mini-Beyonce er udnævnt til æresborger

De amerikanske superstjerner Beyonce og Jay-Z's datter, Blue Ivy, er blevet udnævnt som æresborger i den kroatiske by Hvar, efter det kom frem at parret har opkaldt hende efter et lokalt træ.

Det skriver det franske nyhedsbureau AFP.

- Historien om oprindelsen af​​ pigenavnet, Blue Ivy, har bragt enorm medieopmærksomhed og stor forbedring af turisme til byen Hvar, fortæller borgmester Pjerino Bebic i et brev sendt til parret, ifølge det lokale nyhedsbureau Dalmacija News.

- Jeg har derfor besluttet, at give jeres datter status som æresborger i byen, oplyser Bebic.

Blue Ivy, der er født i januar i år, blev efter sigende opkaldt efter et træ, der var dækket af planten Blue Ivy, som parret havde set på øen under deres besøg i september 2011. Opholdet var kort efter de to sangere havde annonceret Beyonces graviditet.

Hvar er kendt som den mest solrige by i Kroatien med hele 320 solskinsdage om året, og byen er beliggende på øen af samme navn i Adriaterhavet. Bebic har nu inviteret kendisparret på et betalt besøg på øen.

Den 30-årige sangerinde Beyonce, der blev berømt i slutningen af ​​1990'erne som forsanger i pigegruppen Destinys Child, har haft 12 top- og 10 popsingler i USA som soloartist og har solgt mere end 25 millioner albums på verdensplan, ifølge AFP.

Hendes mand, Jay-Z, der er 12 år ældre end sangerinden, betragtes som en af de største rappere gennem tiderne og har solgt op mod 50 millioner albums.

Parret samarbejdede på Beyonces vildt populære single "Crazy In Love."

/ritzau/