Mini-Zabel snyder dansk talent for Flandern-triumf

Magnus Cort Nielsen blev en flot nummer tre i Flandern Rundt for U/23-ryttere.

Mini-Zabel snyder dansk talent for Flandern-triumf

Den danske cykelrytter Magnus Cort Nielsen leverede et fornemt resultat, da han lørdag blev nummer tre i U/23-rytternes udgave af klassikeren Flandern Rundt.

Cort Nielsen måtte i spurten se sig slået af tyske Rick Zabel, søn af 1990'ernes spurtkonge Erik Zabel, som tilsyneladende har sendt gode afslutningsgener videre i slægten.

- Zabel er et stort navn. Jeg kørte også mod ham i juniortiden, og jeg har kørt fra ham i nogle spurter tidligere, så det er da lidt kedeligt, for man går selvfølgelig efter at være en af de bedste i sin årgang.

- Men når det nu skal være, er det okay. Han er et godt navn at blive slået af. Han har kørt rigtig stærkt på det seneste, og vundet andre løb i år, siger Magnus Cort Nielsen.

Danskeren blev efterfølgende hyldet med pokal og blomster på podiet sammen med Rick Zabel og hollænderen Dylan Groenewegen, som blev nummer to.

Egentlig skulle Magnus Cort Nielsen have åbnet spurten for holdkammeraten Kristian Hougaard, men han kom så kraftfuldt af sted, at Hougaard aldrig fik kontakt, og dermed blev 20-årige Cort Nielsen noteret for et dansk topresultat i det prestigefyldte løb.

- Jeg havde snakket med Kristian lige før finalen og sagt, at jeg ville køre spurten for ham, men så lå folk og stak et par kilometer før mål - og vi blev væk fra hinanden, siger Magnus Cort Nielsen.

De to ryttere fandt dog hinanden lige før spurten, men Kristian Hougaard sluttede to pladser efter sin holdkammerat.

Ud over Cort Nielsen og Hougaard bestod det danske U/23-landshold af Asbjørn Kragh, Frederik Plesner, Michael Valgren og Alexander Kamp.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.