Minifestival med julemusik

Fire små matinéer fejrer den søde juletid i toner

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJØRRING:Det er efterhånden 20 år siden, at man i Sct. Olai Kirke for første gang lancerede små eftermiddagskoncerter med musik i dagene op til jul.

Og siden har hjørringenserne kunnet forkorte ventetiden med liflige toner hvert eneste år. I år bliver selvfølgelig ikke nogen undtagelse.

Fra onsdag 19. december og frem til og med lørdag 22. december er der åbnet op for den musikalske godtepose i Sct. Olai Kirke.

Og det er rigtig god stil, at organist Flemming Dreisig åbner for julekoncerterne i jubilæumsåret. Det var nemlig ham, der fik ideen i 1992 og også spillede ved alle koncerterne.

Dagen efter er det musicalsangeren Peter Schaksen, der sammen med pianisten Carsten Kær Nielsen underholder i kirken.

Fredag 21. december er musikken lagt i hænderne på Tine Lilholt, der i mange år tryllebandt sit publikum sammen med storebror Lars Lilholt. Den sidste fredag før jul er hun dog i selskab med organisten Søren Rasmussen.

Årets sidste julekoncert bliver med Frederikshavn Bykor, der igennem 38 år har sunget i en række forskellige sammenhænge. I Sct. Olai Kirke vil de servere en let juleanretning uden kalorier bestående af kendte julesange og -salmer.

Alle koncerterne starter klokken 16 og varer en halv times tid. Der er gratis adgang til alle koncerter. toto

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.