Minister fik død hund med posten

Fødevareminister modtog onsdag et brev med de kremerede rester af en død hund

Fødevareminister Mette Gjerskov modtog onsdag de kremerede rester af en død hund med posten. Arkivfoto <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

Fødevareminister Mette Gjerskov modtog onsdag de kremerede rester af en død hund med posten. Arkivfoto Pressefotograf Henrik Bo

KØBENHAVN:Den socialdemokratiske fødevareminister Mette Gjerskov modtog onsdag et brev på sit ministerkontor. Det er der i sig selv ikke noget usædvanligt i, men indholdet var derimod en smule kuriøst. Det skriver eb.dk.

”Har modtaget asken fra en kremeret hund med posten på kontoret i dag. Hmmm...” skrev fødevareministeren på sin Twitter-profil onsdag aften.

Som fødevareminister er Mette Gjerskov ansvarlig for den omstridte hundelov, der gennem den seneste tid har der været genstand for en del debat. Specielt efter schæferhunden Thor fornylig blev krævet aflivet for at have bidt en mindre hund.

Lidt mærkeligt

Mette Gjerskov var ikke selv tilstede, da posten afleverede brevet på ministerkontoret, men på sin Facebook-profil skrev hun følgende besked onsdag aften:

”Hører, at jeg i dag med posten har modtaget de kremerede rester af en hund. Har været til møder ude hele dagen, så jeg har ikke været forbi kontoret, men tænker alligevel at det er lidt mærkeligt...”.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.