Minister skal svare i vejsag

Folketingsmedlem vil vide, hvornår Aalborg kan forvente statslige kroner til en udvidelse af Tranholmvej

Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) skal nu svare på, hvornår Aalborg Kommune kan forvente statslige kroner til en udvidelse af Tranholmvej. Arkivfoto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) skal nu svare på, hvornår Aalborg Kommune kan forvente statslige kroner til en udvidelse af Tranholmvej. Arkivfoto: Michael Bygballe Michael Bygballe

AALBORG:Transportminister og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) skal nu svare på, hvornår Aalborg Kommune kan forvente statslige kroner til en udvidelse af Tranholmvej i Aalborg Øst fra to til fire spor.

Det er det lokale folketingsmedlem Rasmus Prehn (S), der også er medlem af transport- og bygningsudvalget, der har stillet spørgsmålet, og som rykker ministeren efter svar og penge.

Det sker efter, at NORDJYSKE Medier forleden skrev, at politikerne i Aalborg Byråd i det seneste budgetforlig igen måtte skubbe Tranholmvej ud i fremtiden, da man stadig venter på statslig finansiering til vejen, der bl.a. bruges af Aalborg Havn A/S og virksomhederne i området.

- Alle må have en interesse i, at det her bliver lavet, og hvis ikke vi råber lidt op, så risikerer vi, at hvis der endelig bliver givet lidt plads til at udmønte penge, at der kommer andre projekter, der får opmærksomheden, siger Rasmus Prehn.

Han peger på, at det for længst er besluttet, at vejprojektet skal have penge fra staten i forbindelse med havnepakke 3, men at der ikke sker noget.

- Jeg synes, at det kun kan gå for langsomt med at få lavet det her, for det er et meget påtrængende projekt, og det er en hindring for Aalborg Havn i forhold til noget af det industri, der ligger derude.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.